2018. április 27.

Nem tartanak idén retro majálist veteránautók felvonulásával Szombathelyen

Brenner János boldoggá avatása miatt nem rendezik meg idén a Szombathelyen hagyományosnak számító retro majálist. A boldoggá avatásra tízezernél is több embert várnak a vasi megyeszékhelyen

Nagyon sok olvasónk kérte, hogy küldjük el az idei retro majális időpontját és helyszínét, de mint azt a korábbi rendezvények egyik főszervezőjétől megtudtuk, az idén nem tartják meg a hagyományosnak számító felvonulást.

Május elsején kerül sor ugyanis Szombathelyen Brenner János boldoggá avatására és nem szerettek volna rászervezni erre az eseményre. A boldoggá avatással kapcsolatos hasznos információk ide kattintva olvashatók.

A veterán járművek és az ezzel járó hangulat szerelmeseinek május 5-én, szombaton Mosonmagyaróváron lesz lehetőségük a kikapcsolódásra, ott tartják ugyanis a VII. Mosonmagyaróvári Veteránjármű Találkozót, UNO Simson és Robogó Roadshow-t, valamint a IV. Veterán Tűzoltójármű Találkozót.

Veterán járművek Mosonmagyaróváron

Közben  kaptunk plakátot egy vasi felvonulásról is. Április 30-án Táplánszentkereszten várják az érdeklődőket. Erről is tudunk korábbi videót mutatni, még többet is.

taplan

 

Az elmúlt évek szombathelyi retro majálisainak felvonulásai, videóinkon

 

 
 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.