Barion Pixel
2017. december 07.

Videó: két megye rendőrei ellenőriztek közösen a 84-esen - gyorshajtók és övet mellőzők a célkeresztben

A Soproni Rendőrkapitányság és a Sárvári Rendőrkapitányság munkatársai közös ellenőrzés keretében figyelmeztetették a szabályszegőket a 84-es főúton. Az elmúlt napok baleseteinek súlyos, esetenként halálos sérülései több esetben elkerülhetők lettek volna, ha...

A december 6-án, a 84-es számú főútvonalon tartott ellenőrzés egyike azon prevenciós célú akcióknak, amelyek a közlekedési szabályok betartására hívják fel a figyelmet.

.

Vargáné dr. Kovács Veronika rendőr alezredes, a Sárvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetője és Kovács Miklós rendőr alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője sajtónyilvános eseményen emlékeztetett arra, hogy a járművezetők jogkövető magatartása jelentősen csökkenti a balesetek bekövetkezésének kockázatát.

DSC_4104

A két rendőrkapitányság illetékességi területén tartott megállításos ellenőrzés során a rendőrök felhívták a gépjárművezetők figyelmét járműveik sebességének helyes megválasztására és a megváltozott időjárási körülményekhez történő alkalmazkodásra.

.

A szakemberek az ittas járművezetők kiszűrése mellett vizsgálták még a járművek műszaki állapotát, valamint a szükséges okmányok meglétét és érvényességét.

Sárvári és soproni rendőrök közös ellenőrzése a 84-es főúton




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.