Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. április 13.

Elismerés Vas megye disaster medic instruktorának

Egy hónapon belül másodszor vehetett át elismerést Csejtei Balázs tű. zászlós, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság disaster medic instruktora.

Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójától ajándéktárgyat vehetett át Csejtei Balázs tű. zászlós március 15-én, a főigazgatóságon tartott ünnepi állománygyűlésen még március 14-én. Nem telt el egy hónap és a zászlós egy újabb rangos elismerésben részesülhetett. 

Fotó: BM

Dobson Tibor tű. dandártábornok, a Magyar Rendvédelmi Kar elnöke ugyanis a rendvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai érdekképviseleti és közösségfejlesztési tevékenységéért elismerésben részesítette április 12-én. 

Fotó: BM

Csejtei Balázs tű. zászlós, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi mobil labor technikusa képzett disaster medic, azaz kárhelyszíni elsősegélynyújtó instruktor.

Fotó: BM

Az elmúlt időszakban tudását a Vas megyei hivatásos állomány és az önkéntes tűzoltók körében egyaránt oktatások keretében kamatoztatta, ezzel felkészítve a tűzoltókat arra az esetre, amikor olyan helyen van szükség elsősegélynyújtásra, ahova a mentők, védőfelszerelés hiányába nem tudnak bejutni.

Fotó: BM

Mobil labor bevetésen

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.