Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. január 22.

Ittas nő menekült el baleseti helyszínről egy Citroen roncsával Szombathelyen

A totálkárosra törött autót még be tudta indítani és olajat folyatva azonnal elhagyta a baleseti helyszínt egy ittas nő a szombathelyi Sorok utcában, szombaton hajnalban.

Pénteken délután számoltunk be arról, hogy egy férfi balesetet okozott, majd utasait és autóját hátra hagyva elszaladt a helyszínről. Fél nap elteltével egy nő hagyta el a baleseti helyszínt, de ő a ronccsal távozott.

 
A nyomok alapján a Savaria Plaza irányába tartott a Sorok utcában az autó, amikor egy egyenes szakaszon a sofőr áttért a menetirány szerinti bal oldalra, áthajtott a padkán, majd autójával egy társasháznak, annak teremgarázs-falának ütközött.
 
A Citroen csúnyán összetörött az ütözésnél, de az ittas sofőr beindította a motort és elhajtott a helyszínről
 
-Arra ébredtem 3:30 körül, hogy nagy csattanás kíséretében megremegtek a falak. Balesetre gondoltam és kinéztem az ablakon, de semmit sem láttam a Sorok utcán - mondta egy házban lakó asszony. - Teljes csend volt kint, hajnalban. Aztán hallottam, hogy valaki beindít egy motort. Akkor láttam meg egy ezüst színű, csúnyán összetört elejű autót, közvetlenül a házfal mellett. A sofőr kijárt az útra, majd erőlködő motorral, olajat folyatva elhajtott a Juhász Gyula utca felé. Lehetett hallani, hogy a Móricz Zsigmond utcában folytatja az útját, de az autó akkor már nagyon csörgött, csattogott.
 
Hajnalban ütközött ház falának a sofőr Szombathelyen, majd rögtön el is hagyta a helyszínt
 
Információnk szerint a rendőrök egy bevásárlóközpont parkolójában találták meg a roncsot, az olajcsíkot és elpotyogtatott törmelékeket követve. Megtalálták a sofőrt is, aki ittas volt.
 
Jobbra a Perint medrébe hajtott volna az ittas sofőr, de így a ház fala állította meg az autóját egy rövid időre
 
Arról nem tudunk, hogy mi volt a terve a meneküléssel.
Jobbra a Perint medrébe hajtott volna az ittas sofőr, de így a ház fala állította meg az autóját egy rövid időre

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.