Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. november 10.

Frissítve: Elfogták az emberölés kísérlete miatt körözött sárvári férfit

A körözött férfi veszélyes, ne próbálják meg feltartóztatni, haladéktalanul értesítsék a rendőrséget! A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi a képen látható férfit.

Frissítés 2021.11.12. A rendőrök elfogták a férfit. A körözési képet ezért lecseréljük a kitakart változatra, illetve a férfi vezetéknevét is a kezdőbetűjére ,ódosítjuk.

Korábban írtuk: A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 18000/230/2021.bü. számon elfogatóparancsot bocsátott ki emberölés kísérlete bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt E. Benedek sárvári lakossal szemben.

Elfogták a körözött férfit

A férfi kb. 176-180 cm magas, normál testalkatú, a haja és a szeme színe barna. Utoljára világos színű kapucnis kabátot viselt.

A Főkapitányság kéri, hogy aki a 27 éves E. Benedeket a fényképről felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

A körözött férfi veszélyes, ne próbálják meg feltartóztatni, haladéktalanul értesítsék a Rendőrséget.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.