Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály Videó: Olvasó / 112Press 2023. augusztus 21.

Életveszélyesen megsérült kerékpárost hozott este a mentőhelikopter - videó

Több olvasónk is rákérdezett az esti sötétségben Szombathely felett repülő mentőhelikopterre. Egy olvasónktól videót is kaptunk a mentőjármű soproni felszállásáról. A ciikk végén azt is megmutatjuk mozgóképen, hogy milyen látványt nyújt a levegőből a Markusovszky kórház, sötétedéskor.

Mentőhelikopter érkezett szombaton este Szombathelyre, a Markusovszky kórház leszállóhelyére. A helikopter már teljes sötétségben hagyta el a várost, ami sokak számára szokatlan lehetett. Ezt jelzik a hozzánk beérkezett kérdések is.

Egy olvasónk videót küldött, amin az látszik, hogy egy soproni utcából száll fel a helikopter. Rákérdeztünk az Országos Mentőszolgálatnál, ahol megerősítették, hogy a soproni indulás és a szombathelyi érkezés összefügg.

-A Sopron-Görbehalomnál történt baleset következtében egy középkorú férfit súlyos-életveszélyes sérüléssel szállítottak bajtársaink légi úton kórházba - írta Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

Úgy tudjuk, hogy egy kerékpáros szenvedett balesetet, aki nem ütközött másik járművel.

Egy korábbi felvétel segítségével megmutatjuk olvasóinknak, hogy milyen látványt nyújt a Markusovszky kórház és a környezete a levegőből, sötétedéskor.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.