Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. január 28.

Angliából hozták haza a vasvári férfit életveszélyesen megsebesítő fiatalt

Kiadták az angol hatóságok azt a férfit, akivel szemben a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Előzetes szóváltást követően mellkasánál lökött meg egy helyi lakost egy akkor még ismeretlen személy Vasváron 2013. augusztus 11-én hajnalban. A férfi ennek következtében hanyatt esett és az orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A bántalmazó az esetet követően ismeretlen helyre távozott. A Vas megyei nyomozók rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

 H. Márkot az Egyesült Királyságból hozták haza

A széleskörű adatgyűjtés során információ merült fel arra, hogy H. Márk az Egyesült Királyságban tartózkodik, ezért a főkapitányság bűnügyi osztályának munkatársai előterjesztést tettek a 21 éves körmendi férfivel szembeni európai elfogatóparancs kiadására. A Szombathelyi Járásbíróság 2014. január 7-én a gyanúsítottal szemben kiadta az európai elfogatóparancsot.

A férfi ellen európai elfogatóparancsot adtak ki
Az angol hatóságokkal történő együttműködés eredményeként a 2016. január 13-án Angliában elfogott gyanúsított kiadására 2016. január 27-én került sor a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság H. Márkot őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

H. Márk a repülőtéren

Szárnyait szegték vágyainak

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.