Szerző: 112Press 2019. december 10.

Egy napja vásárolt Roverrel tört össze két autót a sofőr Sárvárnál

A belváros felől érkező Rover vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból megálló autókat. A sofőr a padlóig taposta a féket és hosszú féknyomot húzva két autónak ütközött hátulról.

A kedden délelőtt történt balesetben senki sem sérült meg. Információink szerint egy Peugeot akart balra, földútra kanyarodni a 84150-es számú útról, de a szemből érkezők miatt meg kellett állnia.
 
Egy napja vásárolt Roverrel tört össze két autó Sárvárnál a sofőr
 
A mögötte érkező Citroen vezetője az út jobb szélére húzódott és ezután érkezett a Rover, ami mind a kettőt összetörte. Úgy tudjuk, hogy a balesetet okozó járművet egy napja használta a sofőr.
 
Egy napja vásárolt Roverrel tört össze két autó Sárvárnál a sofőr
 
A jelek szerint nem nőtt a szívéhez az autó, miután a rendőrtől átvette a bírságról szóló papírt egyszerűen elsétált a helyszínről mindent hátrahagyva. A Magyar Közút munkatársa felitatta az úttestre folyt hűtőfolyadékot, majd kitáblázta a több ember által padkáig letolt Rovert.
 
sarvar_12
 
"Ez itt fog megrohadni, ahogy több más hasonló kocsi is" -jegyezte meg egy autómentéssel foglalkozó férfi, aki szerint a roncsot nem keresi már többet a tulajdonosa.
 
A balesetet okozó sofőr elsétált a helyszínről az autóját otthagyta
 
 
Majdnem frontális balesetet okozott
 
A Magyar Közút munkatársa javában dolgozott még az úton amikor hosszú dudaszó és fékcsikorgás jelezte, hogy valami történik a közelben.  Mint kiderült egy Volkswagen vezetője kikerülte a Magyar Közút terelőnyillal ellátott autóját, majd még a szemközti sávban haladva rácsodálkozott a Rover roncsára.
 
A Toyota vezetőjének köszönhetően nem történt baleset
 
A szemből érkező Toyota hölgy vezetője szerencsére időben kapcsolt és csak rajta múlt, hogy a VW nem ütközött frontálisan az autójával.
 
 
Fa dőlt a 84-es főútra, egy sofőr elhárította az akadályt
 
Még tartott a helyszínelés a Rover baleseténél, amikor jelzés érkezett arról, hogy a viharos szél egy fát döntött a 84-es főútra. Anyagi kár és személyi sérülés nem történt.  Mielőtt a tűzoltók elindulhattak volna, újabb jelzés érkezett, miszerint az egyik autóból a sofőr egy Stihl-fűrésszel szállt ki, gyorsan feldarabolta a fát, a darabokat berugdosták az árokba és zavartalanul haladhatott tovább a forgalom. (A sofőrnek ezúton is gratulálunk a gyors megoldáshoz.)
 

Egy napja vásárolt Roverrel tört össze két autót a sofőr SárvárnálHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.