Barion Pixel
Szerző: Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) 2018. január 30.

Videó: Drogdílerek elfogása Budapesten

A Nemzeti Nyomozó Iroda felvételén megtekinthető, hogyan ütöttek rajta az utcán az albán és magyar drogdíleren, miközben azok közel egy kilónyi kábítószert próbáltak átadni.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 48 éves albán állampolgár és egy 41 éves magyar állampolgár ellen.

A rendőrök 2018. január 26-án a délutáni órákban egy VII. kerületi utcában éppen 993 gramm drog átadása közben érték tetten és fogták el a két férfit.

A KR NNI felvétele

A KR NNI munkatársai az albán férfi budapesti lakásán további kábítószergyanús növényi törmeléket – feltehetően marihuánát –, 103 gramm kábítószergyanús fehér port, 1090 gramm hasist, valamint körülbelül 480 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le, amelynek feketepiaci értéke körülbelül ötmillió forint.

Az elfogott személyeket a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet 2018. január 29-én a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelt.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.