Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. március 14.

Videó: Vezetői engedélye sem volt a testvérpárt dömperrel elütő ittas sofőrnek

Videónk a szentpéterfai baleset helyszínéről. Az elütött testvérpár súlyos sérüléssel került kórházba. A munkagép vezetőjét rendőrautó szállította vérvételre.

A balesetről már részletesen beszámoltunk. Most videón is megmutatjuk a helyszínt, illetve kiegészítjük a korábban írtakat azzal, hogy a munkagép vezetőjének nem volt vezetői engedélye.

Az elsődleges adatok alapján egy súlyos és egy könnyű sérültről írtunk korábban. A későbbi rendőrségi tájékoztatás alapján azonban két súlyos sérültje volt annak a balesetnek, ami a szentpéterfai Kossuth Lajos utcában történt 2021. március 12-én.

Eddig tisztázatlan körülmények között egy munkagép hajtott neki a Nemzeti Dohánybolt falának. Az épület előtti padon egy középkorú testvérpár ült, a dömper mindkettőjüket elütötte. A két férfi súlyos sérülést szenvedett. Őket a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították. Helyszíni információnkat, miszerint a jármű vezetője ittas volt, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette.

A dömper falhoz nyomta a padon ülő testvérpárt Szentpéterfán

A helyszíni intézkedés során a rendőrök a jármű vezetőjével szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A férfi a vezetői engedélyét sem tudta átadni az intézkedő járőröknek, mivel azzal nem rendelkezett. A 46 éves férfit a szombathelyi rendőrök további mintavételre előállították és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés miatt eljárást indítottak. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság – adott tájékoztatást a megbízott sajtószóvivő.

Testvérpárt nyomott falhoz egy dömper Szentpéterfán - súlyosan megsérültek




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.