Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. június 08.

Daewoo ütközött Renault-val és Opellel Szombathelyen - nem volt súlyos sérült

Szerencsés kimenetelű baleset történt Szombathelyen, a Szűrcsapó utca és Rohonci út kereszteződésében. A Facebookon azonban már arról értekeztek, hogy remélik, senki nem hal meg a súlyos sérültek közül. Súlyos sérült azonban nem is volt, még ha az ablakból komolynak is tűnt a baleset.

Kezdjük rendhagyó módon azzal, mi nem igaz abból, ami a Facebookon terjedt nem sokkal a baleset után: nem telezöldnél történt a baleset, mert a jelzőlámpák sárgán villogtak. Nem részeg férfi vezette a Daewoot, hanem egy fiatal lány, aki nem volt ittas. Az Opel vezetője nem repült ki az ablakon az ütközés után és nem szenvedett súlyos, életveszélyes sérülést (egyik képünkön az autója mellett áll). Valóban több embert elvitt a mentő, de egyikőjük sem szenvedett súlyos sérülést. Semmi nem támasztja alá, hogy a Daewoo "százzal repesztett át a kereszteződésen", ahogyan információnk szerint az sem igaz, hogy ugyanez az autó "egyszer már szarrá törött ugyanitt".
 
r9
 
A baleset Szombathely Derkovits városrészében történt, a csattanásra sokan kinézhettek, de nem értjük, miért kell egymásra licitálva valótlanságokat terjeszteni?
 
r1
 
A helyszínen beszerzett adatok alapján a Daewoo személyautó a Szűrcsapó utcán érkezett, a jármű az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére ráhajtott a Rohonci útra, ahol ütközött egy érkező, az elsődleges adatok alapján szabályosan közlekedő Renault személyautóval. A Renault irányíthatatlanul járdára hajtott, a Daewoo pedig ütközött egy vele szemben kikanyarodásra váró Opellel.
 
r2
 
A balesetben információnk szerint senki sem sérült meg súlyosan. Két embert megfigyelésre, könnyű sérüléssel szállítottak kórházba és kórházba került a Daewoo vezetője is, de nem sérülés miatt. A fiatal sofőrt nagyon megviselte, hogy balesetet okozott.
 
r10

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat. A legkirívóbb kihágást eközben egy helyijáratos busz követte el, amelynek sofőrje annyira ráfeledkezett a roncsokra, hogy a rendőri karjelzést figyelmen kívül hagyva behajtott a lezárt területre.

r8

A rendőr a lassan haladó busz mellett szaladva a jármű elé került és ekkor már a buszvezető is rájött, hogy elnézett valamit. Pár szavas fejmosás után folytathatta az útját.

Három autó ütközött Szombathelyen a Rohonci út és Szűrcsapó utca kereszteződésében



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.