Barion Pixel
Szerző: 112Press 2022. március 08.

Nem találták meg a sofőrt a felborult Daewoo roncs közelében

Egy friss baleset nyomait észlelte egy sofőr Kőszegpaty és Meszlen között hétfőn este, a felborult Daewooban azonban senkit nem talált. Mivel úgy gondolta, hogy az autó vezetője megsérülhetett, ezért tárcsázta a segélyhívót.

A helyszínre kőszegi és nemescsói tűzoltók érkeztek, akik átvizsgálták a környék bokros területeit is, de ők sem találták meg a sofőrt. A rendőrök rendszám alapján próbálnak eljutni a tulajdonoshoz.

A tetejére fordult a Daewoo Kőszegpaty és Meszlen között

A nyomok alapján a Meszlen felé tartó személyautó vezetője egy balra ívelő kanyarba érkezett nagyobb sebességgel és erősen fékezett, mielőtt az autó a menetirány szerinti jobb oldalon letért az úttestről, majd az árokban felborult.

A tűzoltók átvizsgálták a környéket, de nem találták meg a Daewoo vezetőjét

Annak több oka is lehet, miért nem maradt a helyszínen. Elképzelhető, hogy nem, vagy csak könnyen sérült és egyszerűen hazagyalogolt, vagy keresett valakit, aki elvitte és majd reggel keres valakit, aki kivontatja az autóját az árokból. Amennyiben nem történt személyi sérülés, illetve másnak nem okozott anyagi kárt, valamint az autó nem képez forgalmi akadályt, akkor nem köteles értesíteni a sofőr a hatóságokat a balesetről.

Tűzoltók állították kerekeire a Kőszegpaty és Meszlen között felborult Daewoot

Ilyenkor azonban célszerű az elakadásjelző háromszöget az útról jól látható módon kitenni az autóra, hogy a közlekedők lássák, hogy nem pár másodperce történt a baleset.

Az is elképzelhető, hogy ittas, vagy más okból bódult volt a sofőr és jobbnak látta elhagyni a helyszínt.

Letért az útról és felborult egy Daewoo Kőszegpaty és Meszlen között


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.