Barion Pixel
2015. június 05.

Megvágta feleségét, majd öngyilkos lett egy férfi Szombathelyen

Családi veszekedés közben késsel megvágta feleségét egy férfi Szombathelyen, a Kodály Zoltán utcában, pénteken hajnalban. A férj feltehetően tudatára ébredt tettének és ezután kiugrott a nyolcadik emeleti lakásának ablakából.

Helyszínelés Szombathelyen

A gyorsan helyszínre érkező mentők már nem tudták mengmenteni a férfi életét. A felesége állapotáról nincs pontos információnk, de úgy tudjuk, nincs életveszélyben. Az asszony a nyakán és a két kezén szenvedett vágott sérüléseket, műteni kell.

cs_e3

Az elhunyt 58 éves férfi a helyi volántársaság buszvezetője volt. A házban lakók közül sokan hangos puffanásra ébredtek hajnalban, majd nem sokkal később a szirénázva érkező mentők hangjára még többen kinéztek az ablakokon. A házaspárnak három lánya van, nekik nem esett bántódásuk.

cse6

Információink szerint a házaspárt rendszeresen látták kézenfogva sétálni, sokszor a lányok is elkísérték őket, akik nagyon szeretik a szüleiket. A családnak anyagi nehézségei támadtak, fizetési elmaradásuk volt, ami feszültségekhez vezetett. Ehhez még némi féltékenység is járult. Meg nem erősített információnk szerint volt munkatárs is hozzájárult a tragédiához azzal, hogy bosszúból fals információt adott a családfőnek, akinek ezután ez ott motoszkált az agyában.

bs

A férfi erős felindulásában vagdoshatta meg a feleségét és feltehetőleg akkor választotta az öngyilkosságot, amikor rájött arra, hogy mit tett. Úgy tudjuk, nem előzte meg hosszas vita a késelést és az öngyilkosságot és a férfi nem őrjöngött. Információnk szerint tettét az egyik lánya is végignézte.

Szombathelyen - és az ország számos más pontján - nem ritkák az elvesztett állás, vagy adósságok miatti öngyilkosságok, ezek többsége azonban nem kerül be a hírekbe.

 

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye (08:57):

Életveszélyesen megsebesítette feleségét

A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van Szombathelyen.

Életveszélyes sérüléseket okozott feleségének, majd kiugrott nyolcadik emeleten lévő lakásuk ablakából egy 58 éves szombathelyi férfi 2015. június 5-én 4 óra körüli időben. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az ügyben.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.