2018. július 24.

Corvette ütközött félfrontálisan Mazdával Jáknál - Audi pöccintette meg a Corvette hátulját

Három jármű ütközött Ják közelében, teljes útlezárás mellett zajlott a helyszínelés. Egyelőre nem tudni pontosan, hogyan történt a baleset.

m1
 
Egy Corvette tartott Szombathely felől Jákra, amikor a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti sávba és ütközött egy szemből érkező Mazdával.
 
m2
 
A balesetben a Mazdában ülő két ember megsérült, információnk szerint sérüléseik nem súlyosak. A Mazda utasa nem használta a biztonsági övét, a jellegzetes kidudorodás a szélvédőn az utas fejének "lenyomata".
 
DSC_0645a
 
A Corvette vezetője azt mondta, nem tudta mi történt, az autója hirtelen vágódott át a másik sávba, pedig nem ment gyorsan. Közben kiderült, hogy a Corvette bal hátuljának egy Audi ütközött neki, ami információink szerint előzni akarta a Corvette-et, de a sofőr észlelte a szemből érkező, szabályosan közlekedő Mazdát és hogy elkerülje a balesetet fékezett, majd jobbra kormányozta az autót.
DSC_0614a
 
Az Audi jobb elejével megpöccintette a Corvette bal hátsó kerekét, amitől az irányíthatatlanná vált. (Hasonlóan ahhoz, ahogy a rendőrautókkal kis lökéssel teszik irányíthatatlanná az üldözött járművet.)
 
m4
 
A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. A munkagépek és a terepjárók a szántón kerülték meg a baleseti helyszínt, a személyautók azonban visszafordultak, hogy kerüljenek.
 
naplemente
 
A néhány napja vásárolt Corvette-ben és az Audiban senki sem sérült meg.
 
A Corvette-hez daru érkezett - Fotó: Tánczos Mihály
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.