Barion Pixel
2016. június 15.

Videó- Halálos baleset az Ablánc csárda mellett- kisbusz ütközött egy teherautó pótkocsijával

Egy jobbra ívelő kanyarban lendült át a teherautó pótkocsija a szemközti sávba, a szemből érkező kisbusz sofőrje talán fel sem foghatta mi történik. Azonnal meghalt.

Frissítés:

Információink szerint egy szombathelyi multinacionális cég középvezetőit szállította Bükfürdőre a sofőr, onnét tartott vissza Szombathelyre, amikor a kanyarban ütközött a sávjába áttérő pótkocsival.

Halálos baleset az Ablánc csárda mellett

Korábban írtuk:

Az ütközéstől a kisbusz vezető oldala súlyosan megrongálódott, a sofőr az ütközés pillanatában életét vesztette. Az ütközés után a teherautó fának ütközött. A tehergépkocsi sofőrje nem sérült meg, pedig a jármű egy fát is kidöntött. Teljes útzár mellett zajlik a helyszínelés, zuhogó esőben.

20160615_110404_

A katasztrófavédelem közleménye:

Halálos baleset Acsád és Bük között

A Vas megyei Acsád és Bük között karambolozott egy Mercedes mikrobusz és egy Mercedes teherautó. Az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok.

tzár Acsádon

Mikrobusz és pótkocsis teherautó ütközött egymással Vas megyében, az Acsád és Bük közötti úton. A balesetben a mikrobusz vezetője meghalt, a teherautó vezetőjét a mentők vizsgálják. A műszaki mentést a szombathelyi hivatásos tűzoltók végzik. A mentési és a helyszínelési munkálatok mostani fázisában a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt a forgalom előtt.

 

Halálos baleset az Ablánc csárda mellett- kisbusz ütközött egy teherautó pótkocsijával



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.