Szerző: brfk,garázda,elfogás,markó utca,mentők 2019. szeptember 10.

Brit férfi sétált végig a mentők civil autóin Budapesten - társát is őrizetbe vették

Azonosították és elfogták a kocsik tetején randalírozó brit férfit. A tanúkihallgatások és videófelvételek elemzése után egy másik brit állampolgárt is őrizetbe vettek.

A rendőrségre 2019. szeptember 7-én reggel érkezett bejelentés, hogy a Markó utcában a mentőállomás előtt több, ott dolgozó autóját megrongáltak. Az esetet követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el és Budapest rendőrfőkapitánya külön nyomozócsoportot állított fel az elkövető felkutatására.

elf_1

A rendőrök megállapították, hogy aznap hajnalban egy arra járó 14 fős társaság egyik tagja követte el a rongálást, aki az autók tetején végigsétált.

Elfogták a brit férfit

A nyomozócsoport azonosította és 2019. szeptember 9-én 11 óra 25 perckor Budapesten, a Wesselényi és az Akácfa utca kereszteződésénél elfogta a férfit.

elf_4

Ezzel egyidőben a társaság további 8 tagját is előállították a rendőrök, akiket szintén kihallgattak. A nyomozócsoport azt is megállapította, hogy a társaság egy másik tagja is részt vett a rongálásban, így az elfogott férfi társát, egy szintén 20 éves brit állampolgárt is gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

elf_2

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.