Szerző: 112Press 2021. április 23.

Bottal támadt gyerekekre egy férfi - egy kutyasétáltató lépett közbe Szombathelyen

Elmondások alapján négy szirénázó rendőrautó érkezett a szombathelyi Rohonci út egyik tízemeleteséhez, a Haladás Sportkomplexum mellé, pénteken délután. Mint kiderült, gyerekekre támadt egy férfi, de még időben emberére talált.

Két irányból érkeztek a rendőrök a tízemeleteshez pénteken délután a Szűrcsapó utcában, de nem sokkal később már távozhattak is.

Egy kutyasétáltató tartotta vissza a gyerekekre támadó férfit
 
Információnk szerint egy férfi támadt rá gyerekekre bottal a tízemeletes épület mellett, megpróbálta megütni őket. Az első próbálkozás nem járt sikerrel, mert a gyerekek elszaladtak, egy kutyasétáltató viszont szemtanúja volt az eseményeknek.
 
-Azonnal odamentem, mert nekem a gyerekek az elsők. Visszatartottam az illetőt, amíg kiértek a rendőrök - mondta szűkszavúan a kutyás férfi, aki nem várta meg azt, hogy valamelyik gyereket tényleg eltalálja a férfi.
 
Az egyik szemtanú szerint bottal támadt a gyerekekre a férfi
 
-Erővel próbált ütni a bácsi, de akkor jött a kutyás bácsi és nekinyomta a falnak a hadonászót - mesélte édesanyja mellett egy tíz év körüli kisfiú. - Aztán jöttek szirénázva a rendőrök.
 
Arról nincs információnk, hogy mi válthatta ki a férfiből az agressziót, illetve azt sem tudjuk, hogy milyen anyagú eszközt használt és miért, vagy honnan volt nála.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.