Barion Pixel
Szerző: Vas Megyei Főügyészség; 112Press 2018. június 28.

Újabb tanúkat hallgattak meg a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

A vádlott felesége megtagadta a vallomástételt a 2016-os bőnyi rendőrgyilkosság ügyében, szeptemberben szakértők meghallgatásával folytatódnak tovább a tárgyalások.

A Szombathelyi Törvényszék - dr. Varga Roland tanácsa – a mai napon tárgyalást tartott Gy. I. emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult ügyben.

Tanúmeghallgatással folytatódott a tárgyalás

A tárgyalásra idézte tanúként a vádlott feleségét, aki a vallomástételt megtagadta, egy rendőrtanút hallgatott ki a bíróság, továbbá kettő tanú kimentette a távolmaradását. A bíróság meghallgatta a vádlott első gyanúsítotti kihallgatásáról készült hangfelvételt, megtekintette a bizonyítási kísérletről készített videofelvételt, továbbá ismertette az eljárás során keletkezett iratokat.

Bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása

A bíróság az ügyben hivatalból tűz határnapot 2018. szeptemberére, amikor a szakértők meghallgatásával folytatja a bizonyítási eljárást.

Bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása

A Központi Nyomozó Főügyészség a 78 éves vádlottat hivatalos személy sérelmére elkövetett, több ember életét veszélyeztető emberölés bűntettével, valamint lőfegyver engedély nélküli tartásával elkövetett lőfegyverrel visszaélés bűntettével vádolja.

Megkezdődött a bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása Szombathelyen




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.