2015. november 04.

Társuk sírjánál készült kép a baleseti helyszínelőkről

Akik nem felejtenek, és a barátság szent! - ennyi állt a Letenyén készült, Facebook-on megosztott kép alatt, amin két szombathelyi baleseti helyszínelő látható két éve elhunyt társuk sírjánál.

Böjti Zsolt rendőr főtörzszászlós súlyos betegségben, mindössze 33 évesen veszítette életét 2013-ban. Halálhíre megrázta társait. De ahogy az alábbi kép is bizonyítja, a temetésen elhangzó "nem felejtünk" nem csupán sablonos szófordulat volt.

Giczi Zsolt és Sebastian Forjan társuk sírjánál, Letenyén

A halottak napján készült fotón látható Giczi Zsolt és Sebastian Forjan több tucat cikkünkben, videónkban szerepel éles helyzetekben, baleseti helyszínelőként, egyenruhában. A fényképet nagyon sok kollégájuk, ismerősük kommentelte és régebbi emlékek is felszínre törtek. A két helyszínelő egyébként több, mint 200 kilkométert autózott, hogy meglátogassák elhunyt kollégájuk sírját a Zala megyei Letenyén.

A fenti kép csupán egy kiragadott példa, de nagyon jól szemlélteti a barátságot és összetartást. A fotót a szerző engedélyével közöljük. Képgalériánkban a temetés megható pillanatait idézzük fel, amin Böjti Zsolt szombathelyi, vasi rendőrkollégái, parancsnokai láthatók.

Barátok, munkatársak a temetésen, 2013-ban

 

 

Böjti Zsolt temetése LetenyénHozzászólások

Hozzászólások

1.
2015. november 08. 23:53 - wizzz

Ez tényleg szép gesztus!

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.