Barion Pixel
2015. november 24.

BMW elé hajtott Mercedes egy udvarból – vitatja a felelősségét az okozó

Összeütközött két autó Szombathelyen a Fraknó utcában. Két autó között próbált egy udvarból kihajtani egy Mercedes az útra, de ütközött a balról érkező BMW-vel.

Egy úttest bal oldalára húzódó Daewoo Tico miatt megállt egy BMW a Fraknó utcában, de mivel a jármű nem indexelt és a féklámpái is kialudtak, ezért a BMW vezetője elindult és jobbról elhajtott a jármű mellett, majd pár méterrel később ütközött egy jobbról, udvarból elé hajtó Mercedes-szel. A balesetben senki nem sérült meg. A Mercedes vezetője nem ismerte el a felelősségét, a Daewoo vezetője pedig azt állította, hogy a fekete autó gyorsan suhant el mellette. Ennek némileg ellentmond, hogy a BMW egy szemtanú szerint is megállt a Daewoo mögött. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

97cd0e1c

A BMW-nek az első futóműve sérült, a Mercedesnek pedig az eleje rongálódott meg. A balesetben megrongálódott egy kistehergépjármű hátulja is.

49982a9c

A helyszínelés ideje alatt a rendőrség lezárta a szűk Fraknó utca érintett szakaszát, egy sofőr azonban nem tudta értelmezni az úttest közepén álló, bekapcsolt fényhídú rendőrautót, ezért többször dudálással jelezte, hogy ő már igazán menne. Végül feladta a küzdelmet és visszatolatott.

BMW elé hajtott Mercedes egy udvarból Szombathelyen



Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.