Barion Pixel
2016. április 05.

Beragadt a Ford tempomatja? - Szalagkorlátot bontott és mélybe robogott az autó

50 méteren bontotta le a szalagkorlátot egy Ford az M86-os autóút hegyfalui lehajtójánál, majd az autó lerobogott a töltésen. A sofőr nem ijedt meg, csak nem érti, mi történt. Videóval.

Szalagkorlátnak ütközött egy Ford Hegyfalunál

Nem sérült meg a vezetője annak a Fordnak, ami kedden délután szenvedett balesetet az M86-os autóút hegyfalui lehajtójában. A Csorna felé tartó jármű lassítás nélkül érkezett a lehajtóba, szalagkorlátnak ütközött, majd a sebességéből már sokat vesztve lehajtott a töltésen. Az autó vasanyagot és festéket szállított.

 

 

-Nem ijedtem meg, gyakorlatilag végignéztem, mi történik. Tempomattal haladtam, de nem tudtam kikapcsolni, hiába fékeztem. Ekkora sebességgel viszont nem tudtam bevenni a kanyart. Azt sem értem, miért nem nyíltak ki a légzsákok? - magyarázta a Fordot vezető asszony, aki egyedül ült a kocsiban és szerencséjére a kocsi nem az elejére zuhant, mivel akkor a vasak előre lendültek volna.

DSC_0523

A közút emberei egy épen maradt szakaszon is leszerelték a szalagkorlátot, hogy az autómentő behajthasson a sérült gépkocsiért.

DSC_0529

Ezt elb*tam!

A Magyar Közút Szelesténél elterelte a Csorna felé tartó forgalmat és megkezdték a sérült szalagkorlát eltávolítását. A munkások javában dolgoztak a megrongálódott elemeken, amikor egy személygépkocsi érkezett a lezárt úton. Az autót vezető férfi gyorsan összerakta, miért foglalták el bóják és terelőnyilak Szelesténél az M86-os autóutat, teljes szélességében.

-Ezt elb*tam... - vonta le a végkövetkeztetést.
-Nem kicsit! - helyeseltek a munkások és egyikőjük arrébb állt a munkagéppel, hogy a személyautó folytathassa az útját.

Szalagkorlátot bontott és lerobogott a töltésen egy Ford az M86-os autóút lehajtójában, Hegyfalunál




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.