2014. március 12.

Balesetet okozott a beteg kutyával siető osztrák

A szombathelyi állatkórházba sietett szenvedő vizslájával egy osztrák férfi szerdán este. Stop táblánál nem adott elsőbbséget egy Suzukinak, három autó sérült.

A Horváth Boldizsár körút felől tartott a Bartók körúti állatkórházba egy osztrák férfi Jeep típusú terepjárójával. A Paragvári utcai kereszteződésnél éppen akkor váltott sárga villogóra a közlekedési jelzőlámpa. A Jeep vezetője a Stop táblánál balra nézett, majd belehajtott a szabályosan közlekedő, jobbról érkező Suzuki oldalába, amit nekilökött egy, a Bartók körúton áthaladásra váró Suzuki elejének.

A balesetben senki nem sérült meg, a Paragvárin haladó Suzuki totálkáros lett. Az osztrák sofőr azonnal elismerte a vétkességét és többször is sajnálkozott az összetört autók vezetőinek. Közben látszott rajta, hogy más miatt is nagyon aggódik. Mint kiderült, nagyon beteg, szenvedő vizslájával sietett az állatkórházba.A helyszínelő rendőr tekintettel volt az állat állapotára is, szólt az érintett feleknek, hogy a férfi bírságpapírjait tölti ki először, hogy mielőbb mehessen az állatorvoshoz. Ezzel mindenki egyetértett. Az osztrák aláírta a "csekket", meghallgatta a német nyelvű tájékoztatást a kötelességeiről, majd még egyszer bocsánatot kért az általa összetört autó vezetőjétől és elsietett beteg kutyájához.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.