Barion Pixel
2017. május 27.

Videó: Több százan búcsúztak a balesetben vétlenként elhunyt motorostól

150-nél több motor érkezett szombaton délután a csipkereki temetőhöz, ahol Hodvogner Richárdtól búcsúzott a család, a barátok és ismerősök. A motoros fiatalember a múlt héten vesztette életét Lukácsháza közelében. A balesetben vétlen volt. Utasa életveszélyesen megsérült.

Nem fértek el a motorok a temető mellett Csipkereken, (ott, ahonnan egy nappal korábban mentőhelikopter szállt fel egy súlyos sérülttel) ezért sokan a az utca végén álltak meg. A búcsúztatóra rengetegen érkeztek. Olyanok is, akik szolidaritásból mentek el a megemlékezésre, motorosként.

A temetőben szívszorító volt hallani a szó szerint felolvasott helyszíni tudósításunkat. A sírok között szinte ütöttek a mondatok. Azoknak, akik ott voltak ez nem csak egy hír volt. Barátjukról, ismerősükről, motorostársukról szólt. És arról, hogy egy pillanat alatt ért véget egy sokak által kedvelt fiatalember élete. Úgy, hogy erről ő semmit nem tehetett.

DSC_1876

 

Utasáról - akiről a Facebook-on már a baleset estéjén valótlannak bizonyult hírek kaptak szárnyra - biztató híreket kaptunk. Stabil az állapota és küzd a fiatal nő, ahogy küzdenek az orvosok is.
 

DSC_1884

Videónkban megmutatjuk a Csipkerekről Vasvárra tartó motorosokat. És reméljük, az idén már csak előre tervezett, rendezvényhez kapcsolódó motorosfelvonulások lesznek Vas megyében. Mert az idén már nem először gyászoltak...

DSC_1902

A balesetben elhunyt Hodvogner Richárdra emlékeztek Csipkereken




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.