2016. július 27.

Árokba csapódott a Ford, miután belehajtott egy Hondába Körmendnél

Elkalandozott a figyelme egy Ford kisáruszállító vezetőjének Körmend határában, a Berki úton. A férfi későn észlelte az előtte álló, kanyarodni szándékozó Hondát. A sofőr vészfékezett és az árok felé kormányzott, így valamennyire mentette a helyzetet, de a Honda kerekét így is kiütötte.

DSC_5611

-Bocsánatot kérek a hölgytől, ez az én hibám, nagyon elszúrtam - mondta a balesetet okozó férfi, amikor megkérdeztük, mi történt. -Talán egy pillanatra elbóbiskoltam, nem tudom, hogyan nem vettem észre a Hondát. Amikor észrevettem, hogy egy szemből érkező traktor miatt áll és nem tud balra kanyarodni, akkor beletapostam a fékbe és félrehúztam a kormányt, de sajnos a balesetet nem tudtam elkerülni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gondot okoztam. Ez az első balesetem.

DSC_5609

Az anyagi kár ellenére a baleset szerencsésnek is mondható amiatt, mert a Ford már lényegesen lassabban ütközött, mint ha a sofőr egy másodperccel később eszmél és nem a teljes elejével kapta el a Hondát. De szerencsés azért is, mert az árok felé kormányzó sofőr elkerült egy beton oszlopot is.

A balesetben senki nem sérült meg, a forgalom fél pályán haladhatott az autómentő kiérkezéséig.

Árokba csapódott a Ford, miután belehajtott egy Hondába KörmendnélHozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.