Barion Pixel
Szerző: 112Press 2013. március 10.

Álrendőrökre csaptak le a rendőrpalotánál

A magukat rendőrnek kiadó lakásbetörők sikeres akció után tartottak hazafelé, amikor a Teve utcai rendőrpalota árnyékában igazi rendőrök ütöttek rajtuk.

A magukat rendőrnek kiadó lakásbetörők nem örülhettek sokáig a sikerüknek, a Teve utcai rendőrszékház előtt igazi, maszkos rendőrök ütöttek rajtuk.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Betörési Osztályának munkatársai 2013. március 7-én akciót tartottak a fővárosban. Egy délelőtti bűncselekmény gyanúsítottjait fogták el a Teve utcai rendőrpalota előtt, egy útkereszteződésben. A jelöletlen autókból kipattanó maszkos rendőrök hamar ártalmatlanná tették a kocsijukban dermedten ülőket.

Az akció során 13 óra körüli időben a nyomozók elfogták L. Tamás 24 éves, L. Ottó 28 éves és K. László 34 éves budapesti lakosokat, akik március 7-én délelőtt magukat rendőrnek kiadva követtek el bűncselekményt. A három gyanúsított Budapesten, a XIII., Hegedűs Gyula utcában lakó sértetthez - magukat rendőrnek kiadva - bementek, és a lakásából a mozdítható értékeket eltulajdonították. A három gyanúsítottat a XIII. kerületben, az Árpád-híd pesti hídfőjénél fogták el a betörési osztály munkatársai. A három férfit őrizetbe vették, velük szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK Betörési Osztálya.

Szavazás

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.