Barion Pixel
Szerző: Kép, szöveg: IPA Szombathelyi Szervezete 2018. december 05.

Speciális csecsemő-masszázskádat kapott a Markusovszky kórház csecsemő osztálya az IPA Szombathely közreműködésével

Csecsemőknek kifejlesztetett hang-, fény- és aromaterápiás masszázskádat adott át az IPA Szombathelyi Szervezetének közreműködésével a németországi AeroSpa GmBH képviselője Szombathelyen, a Markusovszky Egyetemi Oktató Kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztálya B részlegének. A termék új fejlesztés.

Fotó: International Police Association Szombathelyi Szervezete

A nemzetközi rendőrszervezet, az IPA Szombathelyi Szervezetének  tevékenységi köréhez hozzá tartozik a szociális tevékenység. Az egyesület egyik vezetőjének testvére a németországi AeroSpa GmBH vezető munkatársa. Egy családi beszélgetés során merült fel, hogy a cég a szociális területre is nyitott, különösen a gyermekek kapcsán elhivatott a segítségnyújtásban. Mivel fő tevékenységi körük a masszáskádak gyártása, így elsősorban ebben az irányban gondolkodtak az együttműködésben. Az idén jött a hír, hogy a cég egyik új terméke a csecsemőknek kifejlesztett hang-, fény- és aromaterápiás masszázskád.

DSC_0011(1)

Ebből a teljesen új termékből szerettek volna egyet az egyik magyarországi kórháznak felajánlani. Itt került képbe az IPA Szombathelyi Szervezete, mint olyan civil szervezet, amelynek széleskörű kapcsolatai vannak, így a Markusovszky Egyetemi Oktató Kórház vezetésével is jó az együttműködés.

Fotó: International Police Association Szombathelyi Szervezete

A kórház részéről dr. Káldy Zoltán msc. orvos-igazgató, valamint a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály B részlege osztályvezetője, dr. phd. Csákváry Violetta vette át a készüléket az osztály dolgozói jelenlétében.  Köszöntőjük után Homor Anikó pszichopedagógus mondott verses köszönetet a támogatónak és képviselőjének.

Fotó: International Police Association Szombathelyi Szervezete

Az AeroSpa vezető munkatársa beszédében hangsúlyozta, hogy a cég elhivatott a gyermekek gyógyításának segítésében. Kérte a kórházi dolgozóktól, hogy a masszázskád terápiás tapasztalatait osszák meg velük, hogy a terméküket továbbfejleszthessék.

DSC_0016(1)


Az átadást követően került sor a technika „betanítására”, a funkciók bemutatására és a biztonsági előírások, illetve az egyéb terápiás lehetőségek ismertetésére.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.