Barion Pixel
Szerző: Videó: Puteáni-Holl Jenő 2018. augusztus 21.

Videó: BMW csomagtartókban érkezett az adomány a kemenesaljai mentett kutyákhoz

A Vasi BMW Club tagjai egy jótékonysági akció keretében kutyaeledel gyűjtésbe kezdtek és augusztus 20-án személyesen vitték el azt az ebeknek Izsákfára, a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítványhoz.

A Vasi BMW Club április 2-án alakult, azóta több mint 270 tagot számlál. Alapítója Rácz László elmondta, hogy a klub fő profilja a jótékonykodás és örömmel tölti el, hogy a tagok nagy részét is érdeklik az ilyen megmozdulások. A Facebook oldalt azért hozta létre, hogy egy BMW-s közösséget alkossanak “család szinten”, akik összefognak, segítenek egymásnak és a rászorulóknak.


Videó: Puteáni-Holl Jenő

A mostani akciót a csoport két tagja Horváth Jennyfer és párja Sebestyén Norbert találták ki, a menhelyet is ők ajánlották a klub figyelmébe. Egy másik klubtag, Nagy Fruzsina segített a külsős gyűjtésben, de nagyon sokan támogatták a megmozdulást különféle módokon. Valaki a rendőri felvezetésben segített, más a hang és képanyag rögzítésében, vágásában. Külön kiemelték a Zafír Állateledel boltot, ahol kedvezményt biztosítottak az eledelekre a jótékonysági akció miatt.

Az augusztus 20-i megmozdulásuk fő célja, hogy a BMW-s sztereotípiáknak ellentmondjanak. Az idei évben lesz még egy hasonló jótékonysági akciójuk egy gyermekotthon javára.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.