Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2024. augusztus 15.

Az ablakot betörő tűzoltókra eszmélt egy férfi Szombathelyen - Elhajtott egy Hondába beletolató nő

Nem sikerült elérni egy bezárt lakásban tartózkodó férfit csütörtökön délután Szombathelyen, ezért értesítették a tűzoltókat, a mentőket és a rendőrséget. Végül szerencsésen végződött az "ajtónyitás".

Ún. ajtónyitáshoz riasztották a tűzoltókat, mentőket és a rendőrséget a szombathelyi Mátyás király úthoz. Ez a szó azt takarja, hogy a hatóság jelenlétében jutnak be a lakásba, ahol valaki feltételezhetően bajban van. Igyekeznek a lehető legkisebb roncsolással behatolni és nem feltétlenül csak az ajtón.

Ajtónyitáshoz érkeztek a tűzoltók

A mostani esetnél a több ponton záródó ajtó belülről zárva volt, a keresett személy telefonja a lakásban csörgött, de az illető nem adott életjelet. A rendőrök dörömbölésére sem érkezett válasz, ezért a tűzoltók az emeleti ablak betörése mellett döntöttek. Dugólétra segítségével jutottak az ablakhoz és már betörték azt, amikor a keresett személy bódult állapotban megjelent az ablakban.

A tűzoltók által betört ablak csörömpölésére eszmélt fel a keresett férfi

A férfit a mentők kórházba szállították.

A lakásban épségben megtalált férfit a mentők kórházba szállították

Hirdetés - Rádió1 Taxi Szombathely

Beletolatott egy parkoló autóba és elhajtott

A Szombathely Centernél történt egy kisebb és sajnos nem ritka baleset. A parkolóban álló, másfél hete vásárolt Hondájához visszatérő asszonyt egy szemtanú figyelmeztette, hogy nem sokkal korábban egy autó beletolatott a járművébe. A nő ekkor vette észre a rongálódást a kocsija oldalán. Az okozó - egy jellegzetes ismertetőjeggyel rendelkező nő - egy rövid ideig szemezett a szemtanúkkal, majd a biztonsági kamerákkal sem törődve elhajtott.

A szemtanúk szóltak a sofőrnek, hogy valaki beletolatott az autójába

A szemtanúk felírták a jármű rendszámát - magyar volt - és volt, aki megvárta a kiérkező helyszínelőt is és elmondta, hogy mit látott. Ez nagy segítség a vétlennek, aki szemtanúk híján magára maradna a kárral.

A megrongálódott Hondával nem törődve elhajtott a sofőr

Információnk szerint a járművet és az azzal elhajtó járművezetőt is sikerült azonosítani.

Megszólalt a tűzjelző

15 óra után több tűzoltóautó vonult a Sárdi-ér utcába, egy gyár új építésű csarnokához, amiben megszólalt a tűzjelző. Szerencsére csak téves riasztásról volt szó, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.
 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.