Barion Pixel

Címkéhez rendelt hírek - eladó

Vasi cég tűzifa fotóival hirdetnek csalók a Facebookon

2022. március 18.

Vasi cég tűzifa fotóival hirdetnek csalók a Facebookon

Az ügyeskedő arra sem ügyelt, hogy legalább ne abban a megyében hirdessen tűzifát, ahonnan a képeket lopta. Nem egyedi esetről van szó, a tűzifával házalók ugyanis még mindig könnyen átverik az embereket, ezért mutatunk egy összeállítást arról is, mire ügyeljen az, aki tűzifát vásárol.

tovább 0

Nem segítettek a járókelők - Várandós nőt zaklatott egy férfi...

2019. december 09.

Nem segítettek a járókelők - Várandós nőt zaklatott egy férfi Kaposváron

Percekig nem engedte ki a szorításából, lefogta a karját és csókot kért a várandós eladónőtől egy férfi Kaposváron, most vádat emeltek ellene zaklatás miatt. A büntetett előéletű, korábban már rablásért elítélt férfi előzetes letartóztatásban várja tárgyalást.

tovább 0

Magyar futár lopott osztrák csomagból 400 Nova Rock...

2019. június 06.

Magyar futár lopott osztrák csomagból 400 Nova Rock fesztiválbelépőt - Interneten árulta a karszalagokat

Ausztriában dolgozó magyar futár dézsmált meg előre kitervelten egy csomagot, majd a négy napos, korlátlan fesztiválbelépőket az Interneten kezdte árulni. Az osztrákok a rendőrség segítségét kérték a "próbavásárláshoz", a magyar zsaruk pedig elrontották a futár és két bűntársának buliját.

tovább 0

Családanyát lőtt arcon gázfegyverrel a dohánybolti rabló Szombathelyen

2018. november 21.

Családanyát lőtt arcon gázfegyverrel a dohánybolti rabló Szombathelyen

A férfi zárás előtt lépett be a Zanati úti dohányboltba és indokolatlanul lőtte arcon gázfegyverrel az eladónőt. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

tovább 0

Fogvatartottak szereztek vendéglátói szakvégzettséget

2017. február 10.

Fogvatartottak szereztek vendéglátói szakvégzettséget

Fogvatartottak vizsgáztak és szereztek szakvégzettséget tegnap a pálhalmai börtönben, mint vendéglátó eladó. A kétéves szakképzést a Pannon Oktatási Központ és a bv. intézet közösen indította el, amelynek célja az volt, hogy hiányszakmában adjon OKJ-s végzettséget az elítélteknek. A sikeresen vizsgázók akár kifőzdékben, gyorsétkezdékben, kávéházakban,...

tovább 0