Címkéhez rendelt hírek - állatvédelem

Felelős állattartásért kampányoltak rendőrök és civilek Lenti...

2020. február 03.

Felelős állattartásért kampányoltak rendőrök és civilek Lenti környékén

Fajtamentőkhöz került egy argentin dog, miután Lenti környékén a rendőrség munkatársai és állatvédők közös járőrszolgálaton a felelős állattartással kapcsolatban kampányoltak. A kutya gazdája önként mondott le állatáról az állat védelme és nevelési hiányának megelőzése érdekében.

tovább 0

Videó: Százötvennnél több kutyát mentettek meg...

2017. október 04.

Videó: Százötvennnél több kutyát mentettek meg Szénásvölgypusztráról az állatvédők

Borzalmas körülmények közül mentettek ki százötvennél több kistestű kutyát az állatvédők a Zala megyei Szénásvölgypusztáról. Az ebek kis helyeken voltak összezsúfolva, saját ürülékükben.

tovább 0

80 kutyát tartottak egy családi házban

2015. április 24.

80 kutyát tartottak egy családi házban

Állatkínzó kutyaszaporítón ütött rajta lakossági bejelentés alapján a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága (KÜI). A budapesti XVIII. kerületi családi házban tapasztalt szörnyű körülmények még a sokat látott szakembereket is elborzasztották. A helyszínen talált 80 kutya és 3 perzsa macska átmenetileg egy állatvédő szervezethez került.

tovább 0

Nem rendeződött a hatvan megmentett ló sorsa

2015. március 04.

Nem rendeződött a hatvan megmentett ló sorsa

Három hónapja szállítottak Zalalövőre Pankaszról hatvan olyan lovat, amit korábban megmentett egy hölgy a vágóhídról, de most tőle kellett megmenteni őket. Rákérdeztünk, mi van most a lovakkal. Videó.

tovább 0

Állatkínzás? Elszállítottak 60 lovat Pankaszról (videó)

2014. december 09.

Állatkínzás? Elszállítottak 60 lovat Pankaszról (videó)

A helyszínen készült videóban megszólalnak az állatvédők, a hatósági állatorvos és a lovak gazdája is, valamint megmutatjuk, hogyan szállították el a szabadban tartott lovakat.

tovább 0