Barion Pixel
2016. április 14.

Videó: A Gyöngyös patak medrébe hajtó kamion árujának kipakolása Kőszegnél

A baleset után már pletykák is szárnyra kaptak a részeg és száguldozó kamionsofőrről. Ezeket már a helyszínen igyekeztünk eloszlatni. Videó.

A balesetről korábban részletesen beszámoltunk.

Terjed a pletyka

Voltak, akik tényként közölték, hogy a sofőr "mata részeg" volt. Erre abból következtetett a szemtanú, mert látta, hogy a sofőr kimászik a kamionból és tántorog. Ezzel szemben a sofőrnek szívinfarktusa és balesete volt, így nem lehet elvárni tőle, hogy vidáman mosolyogjon a nézelődökre, peckesen járva.

Voltak, akik azt állították, hogy "ezek" (mármint a kamionosok) állandóan száguldanak, így nem csoda, hogy "ez" is belehajtott a patakba. A valóság ezzel szemben az, hogy a mostani balesetben a kamion nagyon lassan hajtott bele a mederbe, mert a sofőr ugyan próbált félrehúzódni, de már nem volt teljesen ura a tetteinek a fájdalomtól.

A dezinformációkat igyekeztünk eloszlatni már a patakparton is.

Érdekesség, hogy kb. 300 méterre a balesettől néhányan a Gyöngyös patak partján várták, hátha visz valamit a víz, ha esetleg elszakad a ponyva. Feltételezzük, hogy segíteni akartak, hogy a kifogott dobozokat és kerti felszereléseket visszaszolgáltassák a tulajdonosának, ha úgy adódik.

Infarktust kapott a sofőr, a Gyöngyös medrébe hajtott a kamion Kőszegnél





Videón a kamion kivontatása.

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.