Barion Pixel
2016. április 14.

Infarktust kapott a sofőr, a Gyöngyös medrébe hajtott a kamion Kőszegnél

Egy pár száz kilométer van mindössze abban a kamionban, ami Kőszegnél szenvedett balesetet csütörtökön hajnalban. Információink szerint a sofőr infarktust kapott a volán mögött.

Frissítés:

Sokan nézik a műszaki mentést a Gyöngyös túlpartjáról és mesélnek történeteket: a közelben hajtott már a Gyöngyösbe orosz turistákat szállító busz, még a Szovjetunió idején, Lada, és Fiat személyautó, és volt, aki öngyilkossággal próbálkozott, sikertelenül. A tűzoltók közben a rakománytól szabadítják meg a német rendszámú kamiont, miközben csendesen esik az eső.

Egy szemtanú a 112Pressnek elmondta, a kamion feltűnően lassan hajtott le az útról, a férfi nem is értette mi történik.

Korábban írtuk:

DSC_1731-1024x683

A férfi Kőszeg határában a Penny áruház közelében kamionjával lehajtott a 87-es főútról és a Gyöngyös patak medrébe csapódott. Jelenleg a tűzoltók a rakomány mentését végzik, úgy tudjuk a sofőr nincs életveszélyben. A forgalom félpályán halad, fokozott figyelemmel kell közlekedni a szakaszon.

Infarktust kapott a sofőr, a Gyöngyös medrébe hajtott a kamion Kőszegnél



A katasztrófavédelem közleménye:

A Gyöngyös –patakba borult egy 40 tonnás kamion Kőszeg határában

A 87-es főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A kamion vezetője súlyosan megsérült.
Lesodródott az úttestről és a Gyöngyös-patakba borult egy negyventonnás, műanyagárukat szállító kamion csütörtök kora reggel Vas megyében, a 87-es főúton, Kőszeg határában. A balesethez a szombathelyi hivatásos és a kőszegi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. Elsődleges információink szerint a kamion vezetőjét súlyos sérülésekkel szállítják kórházba a mentők. A műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.