2017. július 24.
Felgyújthatta a házát egy nő Csörötneken

Információink szerint szándékosan okozott tüzet egy asszony szombaton, a Vas megyei Csörötneken egy családi házban.

Úgy tudjuk, hogy a ház szobájában bútorok égtek, amikor a tűzoltók a helyszínre értek. A lángokat megfékezték, az asszonyt pedig kórházba szállították. Arról, hogy szenvedett-e sérülést nincs információnk, viszont meg nem erősített értesüléseink szerint nem fizikai sérülésekkel kezelik a nőt, hanem mentális problémával.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre szűkszavú, de így is beszédes választ küldött:  "Az említett ügy vonatkozásában a Körmendi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított."

Tekintettel arra, hogy folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb felvilágosítást nem kaptunk. Így nem tudjuk, volt-e előzménye az esetnek, fenyegetőzött-e már az asszony korábban a ház felgyújtásával?
 
Gyújtogatással fenyegetőzőt fogott el a TEK
 
Egy nappal korábban Sajtoskálra vonultak a Terrorelhárítási Központ emberei, miután egy helyi férfi azzal fenyegetőzött, hogy lángba borítja a környéket és korábban egy benzineskannával látták hazatérni. Az ott elfogott férfit szintén a pszichiátriára szállították.
 
 

Címlapképünk illusztráció.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.