Barion Pixel
2014. december 17.

VW Bogár virágtartó az M3-as mellett, Hatvannál

Mosolyt csalnak az emberek arcára a december közepén pompázó virágok az M3-as autópálya mellett, Hatvan közelében. A kitüntetett figyelemhez a nem hétköznapi virágtartó nagyban hozzájárul.

Egyre több helyen bukkannak fel apró attrakciók, látványosságok a hazai kereskedések környékén. Sokan rájöttek már arra, hogy egy kis plusz javítja a vásárlók kedvét, illetve a látványosság híre kíváncsi embereket vonz. Nekünk is fülig szaladt a szánk, amikor Hatvan közelében, az M3-as autópálya Kerekharaszt pihenőjében megláttuk a MOL kút előtti virágosládát.

A kiszuperált VW Bogárba ültetett virágok még így december közepén is pompásan mutatnak és a kompozíció mellett gyakran látni pózoló külföldieket, akik örömmel örökítik meg a látványosságot.

Nyerj iNew V3 Plus telefont - bivalyerős, nagyképernyős

 

Az összeállítást a kőszegi "bogaras" Ternyák Péter barátunknak ajánljuk, akinek megígértük, hogy Moldovában fotózunk neki VW Bogarat, de nem jártunk sikerrel, mert egyet sem láttunk.

Volkswagen Bogár virágtartó Hatvan mellett, az M3-as autópályánál



Végezetül egy két évvel ezelőtti videót mutatunk a sárvári bogaras találkozóról. Ezekből az autókból ugyan még nem omlik alá virágzuhatag, de így is nagyon népszerűek voltak a városban.

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.