Barion Pixel
Szerző: Budapesti Rendőr-főkapitányság 2017. május 04.

Videó: Maszkos, viperás zsarolók vertek meg több munkást – körözés

Egy fuvarozó vállalkozás telephelyére ment be több férfi. Három embert megvertek, négy főt megfenyegettek és azt követelték, hogy ne teljesítsenek további megrendeléseket egy általuk megnevezett balkáni ország felé.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított zsarolás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Az elkövetőkről a telephely biztonsági kamerája felvételeket készített.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2017. május 3-án 12 óra körül bementek a Budapest X., Horog utcában lévő fuvarozócég telephelyére, ahol az ott dolgozó hét személy közül hármat bántalmaztak és a többi négy főt megfenyegették, hogy a sértett cége ne teljesítsen további megrendeléseket egy balkáni ország felé.

A bántalmazók közül a nyomozók azonosították Servat Gluhic-ot. Nevezett személy felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek, így a rendőrség a férfi ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

Servat Gluhic

Servat Gluhic

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Servat Gluhic-ot, vagy a felvételen látható ismeretlen férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.   ​

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.