Szerző: 112Press 2019. április 03.

Videó: Zombi mozgású, bódult fiatal Sárvár belvárosában

A letolt nadrágú, egyensúlyt kereső fiatalembert többen is levideózták Sárvár belvárosában. Azt nem tudjuk, hogy mentőt hívott-e hozzá valaki.

Frissítés: telefonon jelentkezett egy olvasónk, aki jelezte, hogy ő is látta a férfit a szomszéd házból és telefonált segítségért.

Korábban írtuk

Olvasónktól kaptuk a videót, amin egy szemlátomást bódult, öntudatlan férfi próbál talpon maradni letolt nadrággal Sárvár belvárosában.
 
 
Azt nem tudjuk, hogy alkohol, kábítószer, vagy más okozta-e ezt a zombiszerű állapotot, de tapasztalatunk alapján a hasonlóan bódult emberek segítségre szorulnak. Egy sima eleséskor is előfordulhat, hogy tompítás nélkül az arcukra esnek, súlyos koponyasérülést szerezve, lásd az alkohol által kiütött férfit két nappal korábban Szombathelyen, de akár másnak is komoly fejfájást okozhatnak, ha pl. valaki kitántorog az útra és ott elüti egy érkező jármű.
 
Hiába hozzák ki vétlennek az autóvezetőt hetekkel később, azzal a tudattal kell élnie, hogy elgázolt valakit és a járművében keletkezett kárt is jó eséllyel magának kell állnia.
 
Azt is tudjuk, hogy egy bódult emberhez nem szívesen megy oda bárki, mivel kiszámíthatatlan, hogyan reagál. A magabiztos férfiaknak és nőknek javasoljuk, hogy ültessék le a bódult embert, ügyelve arra, hanyatt ne essen és próbáljanak vele kommunikálni, ha kell, akkor tárcsázzák a segélyhívót.
 
Azoknak, akik nem akarnak odamenni a kábult emberhez azt javasoljuk, hogy tárcsázzák a 112-es segélyhívót és mondják el, hol és mit látnak, illetve lehetőleg ügyeljenek arra, hogy az öntudatlan ember ne keveredjen ki az úttestre. Már ezzel is sokat tettek az ügy érdekében és esélyt adtak az illetőnek arra, hogy tiszta fejjel átértékelje a dolgokat. (Tudjuk, hogy sok esetben ez csak utópia.)Arról sem szabad megfeledkezni, hogy hasonló tüneteket agyi rendellenesség is produkálhat, sem ittasnak, sem drogosnak nem kell lenni hozzá, illetve nem egy esetről lehetett hallani Magyarországon is, amikor nőket, vagy férfiakat kábítottak el különböző okok miatt.
 
Korábbi videók:
 
Az egyensúlykereső tántorgás ellentéte, videón, Szombathelyről:
 
 

"Papa, nem kéne így beb*szni!" - mondták nevetve a földön fekvő férfinek az arra járók, miközben az alkoholt és egyéb kábítószert soha nem fogyasztó férfi rosszullét miatt nem tudta elmondani, hogy nagy bajban van.

 

Részeg feküdt az út szélén és nem vártuk meg, hogy elgázolt emberről tudósíthassunk. Eddig egyetlen esetben sem támadtak ránk azok, akik miatt megálltunk, hogy megnézzük, szükségük van-e segítségre, pedig több tucat esetről van szó...Azokon, akik agresszívek lesznek a drogoktól már messziről látszik, hogy nem túl békések. Velük tényleg vigyázni kell, mert a fizikai fájdalom sem jelent akadályt számukra az öntudatlan tomboláshoz. Ők jól megkülönböztethetőek a "csendes zombiktól", akiknek az is erőfeszítésbe kerül, hogy megálljanak a lábukon.
 
A megtévesztő nevű herbál olcsón beszerezhető, cserébe hamar pusztítani kezdi a szöveteket és az agyat. Sok magyar családnak okoz komoly fejfájást a függő hozzátartozó, aki nem hajlandó elismerni, hogy függő...
 


Egy kábítószeres férfi halála kapcsán beszélgettünk az ismerősével, aki szintén szintetikus drogokat használ.
 


Egy másik herbálos haláleset helyszíne
 
 
Kábítószer-terjesztők elfogása. Rendszeresen azzal védekeznek, hogy ők csak valós igényt elégítenek ki, arról nem tehetnek, ha valaki nem tud mértéket tartani.
 

Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.