Szerző: 112Press / Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. május 04.

Videó: Hat megye közlekedési rendőrei versenyeztek a regionális megmérettetésen

Regionális szakmai verseny keretében adtak számot tudásukról a közlekedésrendészeti terület egyenruhásai Szombathelyen.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának és a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának együttes szervezésében 2019. május 2-án Regionális Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny lebonyolítására került sor Szombathelyen.

Az esemény megnyitóját követően a hatvankét résztvevő egy közlekedési és egy szakmai teszt kitöltése során elméletben, majd különböző helyszíneken és kategóriákban a gyakorlatban is bizonyíthatta tudását.

Fotó: Vas MRFK

Hat megye - Zala, Fejér, Veszprém, Somogy, Tolna és Vas - szakmailag kiemelkedő, közterületi szolgálatot ellátó rendőrei autós, motoros és karos forgalomirányító kategóriában indultak.

Fotó: Vas MRFK

A verseny leglátványosabb része - a Semmelweis utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében végrehajtott - karos forgalomirányítás bizonyult.

DSC_7655

Vas megyéből karos forgalomirányító kategóriában Puklér András c. r. törzszászlós, motoros kategóriában Makszin Miklós r. törzsőrmester, autós kategóriában pedig Gueth Rajmund c. r. törzszászlós állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, így ők képviselhetik megyénket az országos döntőn.

A megyék közötti összesítésben karos forgalomirányító kategóriában Czövek Csaba r. főtörzsőrmester (Zala megye), autós kategóriában Gueth Rajmund c. r. törzszászlós (Vas megye), motoros kategóriában pedig Sánta Szabolcs r. főtörzsőrmester (Zala megye) teljesített a legjobban.

DSC_7554

A szakmai elméleti teszt megírásában Makszin Miklós r. törzsőrmester (Vas megye), a KRESZ tesztben pedig Czövek Csaba r. főtörzsőrmester (Zala megye) volt a legeredményesebb.

DSC_7518

Regionális Közlekedésrendészeti Szakmai Verseny Vas megyében 2019.
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.