Barion Pixel
Szerző: 112Press 2019. március 28.

Elhagyott lőszerraktár hétvégi túrázáshoz - a földről és a levegőből is megmutatjuk

A korábban titkos, szigorúan őrzött katonai objektum egy ideje tárva-nyitva áll. Amit lehetett már elloptak belőle, de létesült benne egy pénisz-szentély is. Videón mutatjuk meg, akár kirándulási célpontnak is tökéletes lehet.

Budapesti olvasónk kérdezett rá arra, hogy érdemes-e kitérőt tenniük a Lukácsháza és Pusztacsó közötti titkos katonai objektum felé? Válaszként készítettünk egy videót, amiből kiderül, hogy az egykori lőszerraktárhoz semmi nem akadályozza már meg a bejutást, de még csak táblák sem figyelmeztetnek arra, hogy ez egy katonai terület.
 
 
Az elhagyott helyek szerelmeseinek így bátran ajánljuk a helyet, akár családos kirándulásra is, mivel egy madárcsicsergéssel színesített erdőben bújnak meg az egykori lőszerraktárak.
 
IMG_20190317_170327
 
Az összes épület nyitva van és ugyanannyira kell tartani aknáktól és robbanóanyagoktól, mint bármely más magyar erdőben.
 
IMG_20190317_170525
 
Az egykori katonai objektum kb. egy óra alatt kényelmesen körbesétálható, a "magasles" is stabilan áll, a szögesdrótokat már összegyűjtötték.
 
IMG_20190317_165530
 
Az egyetlen zavarbaejtő momentum a hellyel kapcsolatban a sok pénisz ábrázolás, amit falon, oszlopon, fákra, ajtókra festve is megtaláltunk. A meglepetés csúcsa pedig egy pénisz-szentély szerűség volt, amit az egyik volt lőszerraktárban alakítottak ki. Itt egy szőnyegre készült fallosz-ábra mögött találtunk egy vezetői forgószéket, két nagyobb fotelt és két kisebbet. Azt el sem tudjuk (vagy talán nem akarjuk) elképzelni, milyen szertartás zajlódhat ott.
 
IMG_20190317_170957
 
Várjuk a még működő lőszerraktárban szolgáló katonák beszámolóit is a helyről, milyen volt itt szolgálatot teljesíteni, mi történt akkor, amikor az egerek miatt riasztott a szigorúan őrzött objektum valamelyik mozgásérzékelője stb. A történeteket a címre várjuk.
 
IMG_20190317_165734
 
Videónkban a földről s a levegőből is megmutatjuk az egykori lőszerraktárat. Végezetül pedig egy feladvánnyal zárunk. A lőszeres ládákat szállító katonai teherautókat fekete, halálfejes zászlókkal jelölték meg. A halálfejes zászlókkal megjelölt teherautókat tilos volt vontatni. Több ilyen jármű is lerobbant lőszerszállítás közben. De vajon hogyan kerültek el a lerobbanás helyszínéről, ha nem volt olyan jármű, ami elszállíthatta volna, a lőszeres ládákat nem lehetett a helyszínen átpakolni és a halálfejes zászló miatt vontatni sem lehetett?
 
loszerraktar_lh

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.