Barion Pixel
Szerző: Fotó: Tánczos Mihály 2017. május 14.

Végleg a börtönbe került a vándorserleg - A Rács SE nyerte a III. Uniformis Kupát

Harmadszor nyerte meg az Uniformis Kupát a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata, így végleg náluk maradt az óriási vándorserleg. A börtön munkatársai mellé a mentők és a honvédek állhattak a dobogóra.

Rács SE - Harmadszor nyerték meg zsinórban az Uniformis Kupát
 
2015-ben rendezték meg először az Uniformis Kupát Szombathelyen, de a  jelek szerint fix pont lesz a programtervekben május második szombatja. A megmérettetésen labdarúgás, lövészet, teke, "bikagolás", kötélhúzás várt a csapatokra, no meg a többcélú főzőverseny, ahol különböző fortélyokat vetettek be a csapatok. A verseny színhelye ezúttal is az Arborétum Sportlétesítmény volt.
 

A mentők csapata a második helyen végzett

A versenyen az adó- és vámhivatal, a büntetés-végrehajtás, a honvédség, katasztrófavédelem, mentők, önkormányzat és a rendőrség csapata vett részt.

A honvédek csapata a harmadik helyen végzett

A börtön munkatársait képviselő Rács SE az idén labdarúgásban, tekében és kötélhúzásban szerzett első helyet és a gólkirályt is ők adták. Összesítésben megnyerték a vándorkupát, ahogy tavaly és tavalyelőtt is, így a szabályok értelmében örökre megtarthatják. Ennek örömére pezsgőt ittak az óriási serlegből.
 

DSC_9985

A családi napként is felfogható Uniformis Kupát a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület szervezte.


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.