Barion Pixel
2018. február 14.

Videó: Tűzoltók fújták le a báli nyitótáncot Vasváron

Nem aprózták el a meglepetéseket az idei tűzoltóbálon Vasváron, táncoslábú tűzoltók és rafinált tombola is szórakoztatta a bálozókat.

Bozzai Lajos szolgálatparancsnok nyitóbeszédével kezdődött a bál, közben szót kapott a város polgármestere, Tóth Balázs és Pajor László megyei tűzoltósági főfelügyelő is. A beszéd közben Bozzai parancsnok zsebében megszólalt a riasztást jelző mobilhang és a vonulós tűzoltók sebtében távoztak a Nagy Gáspár Kulturális Központból. Fejes József vitte tovább a szót, majd nyitótánc következett.

A slowfoxozó táncosokat azonban megzavarta egy hangos sziréna és a tánctérre beömlő füst, majd hirtelen berontottak a korábban távozott vonulós tűzoltók és tűzoltókészülékekkel lefújták őket a tánctérről. A tűzoltók ezután teljes menetfelszerelésben láttak neki nem hétköznapi táncuknak, amit a közönség vastapssal jutalmazott.

DSC_5769

A táncoslábú bálozók Kánya és bandájának zenéjére táncolhattak. Nem sokkal vacsora után salsa bemutató következett, amit a nyitótáncot előadó csoport tagjaitól láthattunk (ezúttal senki sem söpörte le őket a tánctérről).

DSC_5601

A tombola bevételét a tűzoltók egy fiatalabb jármű vásárlására szeretnék fordítani, az éltes IFÁ-juk helyett, ehhez a tombolajegyek eladásából majdnem 300.000 forint jött össze.

DSC_5800

A tombolasorsolás végén újabb váratlan fordulat következett, a fődíj után még egy ajándéktárgyat kisorsoltak, amit „véletlenül” az a férfi nyert, aki pár héttel korábban egy porral oltó készülékkel szó szerint lefújt egy bált a városban. A tűzoltóktól egy dedikált porral oltót nyert és utaltak rá, hogy nemsokára toborzás lesz, beállhatna közéjük.

DSC_5862

Tűzoltóbál Vasváron 2018. I.



Tűzoltóbál Vasváron 2018. II.




Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.