Barion Pixel
Szerző: 112Press / Tánczos Mihály 2023. április 16.

Tuningtalálkozó videón - Treffen World Car Meet Szombathelyen

Több ezer érdeklődő látogatott ki a Decathlon áruház parkolójában megrendezett autóstalálkozóra. A videóból kiderül az is, mi volt az a lövéshez hasonlító hang, amit órákon keresztül lehetett hallani a város nagy részén.

Az eső megkímélte a szombathelyi rendezvényt. Bár napok óta zuhogott, de szombat este már csak néhány csepp hullott. 20 órakor még csak néhány autó lézengett a parkolóban 21 órára azonban már rengetegen érkeztek a közösségi oldalakon hirdetett eseményre, a Decathlon áruház előtti területre.

Az autók folyamatosan rótták a köröket, a nézők pedig remekül szórakoztak a rögtönzött bemutatókon. Aki megéhezett, annak a közeli gyorsétteremig sem kellett elsétálnia, hiszen "csíkos hot-dog" várta a parkolóban, nem messze az este legnépszerűbb járművétől, az 1200 lóerős Toyota Suprától.

Treffen World Car Meet Szombathelyen  (kamerakép)

A találkozót kicsit misztikussá tette, hogy a parkolóban nem működött a világítás, így az autókra kíváncsi látogatók a mobiltelefonjuk fényénél bolyongtak, de úgy tűnt, hogy ez sem okozott gondot a vendégeknek.

Treffen World Car Meet Szombathelyen  (kamerakép)

Hosszú videónkból nézőink is ízelítőt kaphatnak a szombathelyi rendezvényről. Azt fontos tudni, hogy a mikrofon által rögzített hang "megkíméli" a hangszórók (és a fülek) membránjait. A valóságban a durrogások lényegesen hangosabbak voltak. (A videó egyben válasz is azoknak az olvasóinknak, akik üzenetben kérdezték tőlünk, hogy mik voltak azok a lövéshez hasonló hangok, amiket a város nagy részén hallani lehetett. A korábbi találkozóknál is sokan írtak emiatt.)

Treffen World Car Meet Szombathelyen  (kamerakép)

Láttuk, hogy nagyon sokan videóztak a tömegben. Aki valamilyen platformra feltöltötte a felvételét, az nyugodtan linkelje be a Facebook bejegyzésünk alá.
 

 

 


Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.