Barion Pixel
2014. március 13.

Tallózó-2014.03.13.

Fogyasztóvédelem, tavaszi ivartalanítás, színház-napi tallózó a vasi portálok saját terméséből.

Így működik a fogyasztóvédelem
Kereskedőnek készülő diákok ismerkedhettek meg a fogyasztóvédelem munkájával. Az eladóknak is ismerniük kell az esetleges jogszabályokat és tudniuk kell tájékoztatni a vásárlókat ilyen témában. (szombathelyi7.hu)


Dzsungelvilág
Jordán Tamás A dzsungel könyve rendezőjével Horgas Ádámmal beszélgetett közönség előtt. A látványszínházas musical várhatóan korhatár nélkül hatással lesz az emberekre. (vaskarika.hu)


Színpad nélkül nincs élet
Fazekas Gáborral az oladi iskolában találkozhatunk, szabadidős rendezvényeket szervez. Szombathelyi születésű, a gépipariban végzett, viszont utána a színpad kezdte hatása alá vonni. ( vaol.hu)


A cím minőség
A 2013-as év hölgye és férfija dr. Borcsányi-Andits Móniak és Hegedűs László lettek. A megyei napilap olvasói szerint. A kitüntetés nyomatékául egy-egy kristályvázát kaptak ajándékba. (vaol.hu)


Érdemes ivartalanítani
Tavaszi időszakban érdemes a kutyákat és a macskákat is ivartalaníttatni. Az egyszeri beavatkozás számos betegségtől,sérüléstől és nem kívánt alomtól menti meg a kedvencet és a gazdit is. (vaol.hu)


Szombathely romos épületei
Az elmúlt négy évben tovább romlott a gyöngyöshermáni Szegedy-kastély állapota. Lepusztult a kert, ami valaha védett volt, kitört ablakok és potyogó vakolat jellemzi napjainkban a kastélyt. (vaskarika.hu)

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.