Barion Pixel
2014. március 11.

Tallózó-2014.03.11.

Fényképek régről, recept, kertészkedési tanácsok-napi tallóz a vasi portálok saját terméséből.

Zanat képekben
Levéltári kutatásokból és különböző anyagokból került elő több száz fényképritkaság, ami Zanat múltjáról árulkodik. (szombathelyi7.hu)


Cseresznyés pite
A jól ismert piskótatésztát cseresznyével és dióval kell megbolondítani, úgy lesz igazán különleges. Az elkészítéséhez nem kell nagy sütési tudomány, sem szuperül felszerelt konyha. (vaol.hu)


Itt az ideje a metszésnek
A tavaszi időjárás beköszöntével neki kell látni a fák és bokrok metszésének, ehhez megfelelő szerszámokra van szükség. Az életlen metszőollók roncsolják a növényt, a nehéz és ormótlan nyelűek pedig a tenyerünket kezdik ki. (vaol.hu)


Családi egyetértés
Újabb celebeket felvonultató és valódi értéket nem tartalmazó műsor indult el az RTL Klubon. Négytagú családok küzdenek egymás ellen, bugyuta kis feladványokat fejtegetve a celeb családtag segítségével. (vaol.hu)


Tömlöcben a HVSE lányai
A Haladás VSE kézilabdás lányai nőnap alkalmából és csapatépítés céljából a Savaria Tömlöcben jártak. A lányok jól összedolgoztak amíg be voltak zárva, így nem meglepő, hogy egyik csapatuk megdöntötte a tömlöcből kiszabadulás idő rekordját. (frisss.hu)


Térkép a Wikipédia mintájára
Az OpenStreetMap (OSM) a Google Map-hez hasonlítható térkép, bár másfajta részletességgel készül. A Wikipéda, szabad enciklopédia mintájára ezt is a felhasználók szerkesztik, éppen ezért lehet sikere a jövőben. (alon.hu)



 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.