Barion Pixel
2014. március 05.

Tallózó-2014.03.05.

Kiváló kollégisták, húsmentes recept, farsang, megemlékezés-napi tallózó a vasi portálok saját terméséből.

Épülő belgyógyászat
Nemrég tették le az alapkövet, máris több emelet magas a Markusovszky Kórház épülő belgyógyászati tömbje. A műszaki bejáráson kiderült, hamarosan elkezdik kialakítani a válaszfalakat, felszerelni a fűtéscsöveket és a burkolatokat. (alon.hu)


Kiváló kollégisták
A Berzsenyi Nap 20 éves múltra vezethető vissza, ilyenkor díjazzák a kollégiumban azokat a diákokat, akik közösségi munkájukkal vagy tanulmányi eredményeikkel bebizonyították kiválóságukat. (vaskarika.hu)


Zabpelyhes-csicseriborsós húspótlás
Nem kell mindig húst enni, halljuk egyre gyakrabban, de mivel tudjuk pótolni? Például zabbal, csicseriborsóval és némi fűszerrel. (nyugat.hu)


Büki farsangi felvonulás
A farsang utolsó napján Bükön is maskarásan kergették a telet. Ursula nővér és dr. Bubó, Kung Fu Panda, Rubik kocka, Frédi és Béni jól megfértek egy,ás mellett. (vaskarika.hu)


Kőszegi farsangolás
Egy évtizede búcsúztatják farsangi beöltözős mókázással a telet a kőszegiek. Az idei jelmezes sokadalomban ott volt Hófehérke a hét törpével, Pumukli, cowboy, viking, apáca és indián.(vaol.hu)


100 esztendős uzsoki túlélő
Gombás Istvánt, Pista bácsit 100. születésnapja alkalmából köszöntötték fel a város vezetői. Fiatal korában postás volt, majd katonának állt, sérülése után került haza és élete során ahol tudott segített a fronton megsebesült katonáknak. (szombathelyi7.hu)


Chef, aki alpolgármester
Szombathely egyik alpolgármestere nemrégiben gasztroblogolásba kezdett és most élőben is megmutatta azt, amiről írni és fotózni szokott. Kötényt ragadott és az egyik szombathelyi étteremben különleges fogásokból összeállított menüvel kényeztette a vendégeket. (frisss.hu)


Szombathely gyásznapja
Megemlékeztek a 869 évvel ezelőtti szőnyegbombázásról, ami a város sújtotta. A fél órás bombázás során 300-an meghaltak és rengetegen megsebesültek. Sokan gyújtottak gyertyán a bombázás áldozatainak emlékművénél.(vaol.hu)
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.