2019. július 11.

Szavazás: Szükség van a mobil traffipaxokra?

Benzinkúton került a fedélzeti kamera lencséje elé a rettegett "elfogóautó", ami ma is a 84-es főúton okoz fejfájást a gyorshajtóknak. Arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink szerint fontos, hogy a rendőrség kiszűrje a száguldozókat, vagy csak pénzbehajtásnak tartják az ilyesmit?

Íme, az egyik traffipaxos rendőrségi autó a délelőtti bevetés előtt. Ránézésre semmi extra, de az anyósülésnél bizony ott a traffipax. A köznyelvben "elfogóautóként" emlegetik és ez ellen nem véd a villogtatás, amikor a forgalomban haladva méri az előtte haladó sebességét, illetve közlekedési szabálysértéseket is rögzít a műszere.

A

Mivel a mozgó traffipax eléggé megosztja a közvéleményt, ezért szavazásra bocsátjuk a kérdést, hogy tisztábban lássunk, olvasóink mit gondolnak erről?

Ha a márkajelzés melletti fények villognak, az általában semmi jót nem jelent a gyorshajtóknak

A mi véleményünk nem titok, többször leírtuk már, elmondtuk élő beelentkezésekkor is, most csak azért nem tesszük meg, hogy ne befolyásoljuk vele a szavazást.

A következő képen látható Opel vezetőjének szerencséje, hogy a civilnek látszó rendőrségi Mercedes nem volt a meredeken megelőzött kocsisorban, a 84-es főúton.

Amikor több autónak is fékeznie kell egy siető sofőr miatt...

Szavazás

Ön szerint szükség van mozgó traffipaxokra a hazai utakon?

Érvényes: 2020.07.11-ig

A szavazás állása

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.