Barion Pixel
2014. november 01.

Súlyos baleset lámpás kereszteződésben, Szombathelyen

Két autó ütközött a Bartók körút - Rohonci út kereszteződésében. Mindkét sofőr azt állítja, hogy zöldet mutatott a jelzőlámpa.

A szombathelyi Rohonci úton Olad felé közlekedő BMW személyautó elé került  a temető felől a kórház irányába tartó Renault személygépkocsi szombaton délután.  A BMW hölgy vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést és a Renault oldalába rohant, bepördítve azt a Bartók körútra. A Renault anyósülésén utazó idős asszonyt a szombathelyi hivatásos tűzoltók szabadították ki a gépkocsiból feszítővágó berendezés segítségével. Ő súlyosan megsérült. A jármű idős férfi vezetőjét és a harmadik utast kórházba szállították, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

 

A  BMW-t vezető hölgy és egy év körüli kislánya nem sérült meg, őket hamar kiengedték a kórházból. A kislány biztonsági gyermekülésben utazott és az ijedtségen kívül a haja szála sem görbült. A BMW saját kerekein tudta elhagyni a baleset helyszínét.

DSC_0833

Úgy tudjuk, mind a két sofőr azt állította, hogy zöld jelzésen hajtott át, azonban egy általunk megkérdezett szemtanú azt mondta, hogy a Rohonci úton zöld jelzésnél indultak az autók, amikor balról érkezett a Renault. A rendőrség több szemtanút is meghallgatott. A helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a Bartók körút Rohonci út és Bolyai utca közötti szakaszát.

DSC_0825

DSC_0832

DSC_0814

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.