Szerző: Stihl 2016. július 29.

Sövénynyírókat hív vissza a STIHL- balesetveszélyesek

A STIHL visszahívja HSA 65 és HSA 85 típusú akkumulátoros sövénynyíróit.

A STIHL visszahívja HSA 65 és HSA 85 típusú akkumulátoros sövénynyíróit, mivel ezeknél a típusoknál ritka esetben előfordulhat, hogy az elektronika nem megfelelően működik. Ez a meghibásodás bizonyos körülmények között azt okozhatja, hogy a gép már csak az egyik (pl. a fogantyún található) kapcsoló működtetésekor beindul (melyhez normál esetben mindkét kapcsoló együttes alkalmazása szükséges), továbbá előfordulhat, hogy a motor magas fordulatszámon jár és a kések a működtető kar elengedése után nem állnak le azonnal.

Stihl termékvisszahívás

Amennyiben Ön rendelkezik a fenti típusok valamelyikével, úgy - a balesetveszély elkerülése érdekében - kérjük, hogy a továbbiakban ne használja STIHL HSA 65 és HSA 85 akkumulátoros sövénynyíróját és lépjen kapcsolatba STIHL szakkareskedőjével!

Vigye el gépét valamelyik hivatalos szakkereskedésbe, és az ép és működőképes sövénynyíróját ingyen kicserélik egy korszerűbb – a HSA 65 vagy HSA 85 modelleket felváltó – új típusú STIHL HSA 66 és HSA 86 sövénynyíróra. A géphez tartozó STIHL akkumulátorát és töltőjét nyugodtan használhatja továbbra is, ezek az új gépekkel is kompatibilisek és nem kerülnek lecserélésre.

Címlapképünk illusztráció, forrása: russopower.com.

Hozzászólások

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.