Barion Pixel
2016. november 01.

Gazdára talált a 10 ezres érme - Kisorsoltuk Youtube játékunk nyertesét

Ha minden igaz, akkor Szentendrére kerül a Youtube hozzászólóink között kisorsolt 10 ezer forintos ezüst emlékérme. Decemberben újra sorsolunk, érdemes tehát kifejteni a véleményeket a videócsatornánkon!

Augusztusban hirdettünk játékot azon olvasóinknak, akik megnézik videóinkat is. A véleményekre voltunk kíváncsiak, mint mindig, így azok között sorsoltunk ki egy 10 ezer forint névértékű ezüst emlékérmét, akik hozzászóltak valamelyik videónkhoz.
Kisorsoltuk Youtube játékunk nyertesét
Közel 900 hozzászólás közül a szerencse most a "liderc13" nicknevű felhasználónak kedvezett, aki adatlapja alapján szentendrei lehet. Egy hónapja szólt hozzá a finánctalálkozós videóhoz és talán már nem is emlékszik a bejegyzésére, ami most egy gyönyörű ezüst emlékérmét jelent neki.
 
Szent Márton emlékérem
 
A nyertes adategyeztetés után postán kapja meg a nyereményét. Gratulálunk!

Érdemes tehát hozzászólni videóinkhoz a csatornánkon (https://www.youtube.com/112press), hiszen azon túl, hogy megismerhetjük olvasóink véleményét még értékes nyereménnyel is gazdagabbak lehetnek. Megsúgjuk, karácsony előtt is tervezünk egy hasonló sorsolást, a részletek hamarosan  olvashatók oldalunkon! Akkor majd a november és december hónapokban beérkezett hozzászólások közül kerül ki a nyertes.
Szent Márton emlékérme díszbobozban (10.000 Ft értékű)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.