Barion Pixel
Szerző: 112Press 2021. június 16.

Videó: Rendhagyó tanévzáró a Haladás Sportkomplexumban, bepótolt ballagással

Az évzáróval egybekötve az elmaradt ballagást is pótolták az ELTE Bolyai Gimnáziumban. A helyszínválasztás nem hétköznapi volt: a Haladás stadionjában a hozzátartozók tapsa közepette vonultak be a 8. és 12. osztályos diákok.

Nem a labdarúgó EB miatt volt hangos kedden a Haladás Sportkomplexum, hanem 128 végzős diákot búcsúztatott hozzátartozók előtt az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium. Videón mutatjuk meg az összefoglalót.

A tanévzáróval egy időben a  pandémia miatt elmaradt ballagást is megtartották, így a szülők és hozzátartozók is láthatták a ballagó diákokat. Mindezt kényelmesen, lelátón ülve tehették meg, miközben a kivetítőkön a diákok kisfilmjei mellett az aktuálisan zajló eseményeket, pl. a díjak átadását is nyomon követhették.

A Haladás Sportkomplexum

A ballagó diáklányoknak a szokatlan helyszín kisebb bonyodalmat okozott, hiszen a gyepszőnyegre nem lehetett tűsarkú cipőben rámenni, de senkit nem zavart, ha valaki sportcipővel hidalta át ezt.

Ballagás és tanévzáró a Haladás Sportkomplexumban

Bár a ballagásokon nem jellemző a végzősök megtapsolása, a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban azonban ez adta magát és ettől sokkal felszabadultabbra, de mégis meghatóra sikeredett a rendezvény.

Ballagó diákok a Haladás Sportkomplexumban

(A cikk fotói a videofelvétel képkockái)

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.