Barion Pixel
Szerző: Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség 2016. április 21.

Pedofil képeket töltött szomszédja hálózatán - vádat emeltek a 21 éves férfi ellen

A fiatalember szomszédja internetelérésén keresztül töltött le pedofil képeket és videókat, majd a felvételeket másnak is elküldte.

A Mosonmagyaróvári  Járási Ügyészség  vádirata  szerint  egy  huszonegy  éves  férfi    2015.  és 2016. évben mosonmagyaróvári otthonában több alkalommal töltött le az internetről gyermekeket félreérthetetlen szexuális pozícióban ábrázoló fényképeket és videofelvételeket. 

Az elkövető a fényképek letöltéséhez szomszédja hálózati azonosítóját (IP cím) használta. Letöltésekre négy alkalommal is sor került, majd a fényképek egy részét a terhelt  tovább küldte ismerősének.

A kép illusztráció

A szexuális tartalmak letöltését és elküldését egy, a gyermekek kizsákmányolásának megakadályozására létrehozott nemzetközi szervezet észlelte, aki az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Unió bűnüldöző szervein keresztül küldte meg információit a magyar nyomozó hatóságoknak.

Az ügyészség a vádlottat két rendbeli gyermekpornográfia bűntettével vádolja. A  büntetési tétel egy évtől hét és fél évig terjedő szabadságvesztés. 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá.
Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.